logo chateau des olives

Actueel / Topic

Voorjaarskriebels!
05 februari 2017


En dan ineens is het februari, we worstelen ons door deze koude maanden heen. Na wat ijspret en sneeuw maken we ons op voor het voorjaar, want och, wat zijn we daar aan toe!!! Die dikke jas weer uit, sjaal af en niet meer krabben 's morgens in alle vroegte!
Ook wij zijn in ons hoofd al bezig met het volgende seizoen, achter de schermen zijn we druk bezig met de nieuwe kleuren van het voorjaar.
Dit zijn DE kleuren van het voorjaarde zomer 2017, je moet misschien even wennen, maar och wat zijn ze prachtig!Het wordt een romantische zomer als ik deze kleuren zo bekijk!

Voor ons geen enkel p
2016!
15 januari 2016
Allereerst nog de allerbeste wensen voor dit jaar!

De feestelijke dagen zijn weer voorbij, kerst is gevierd en ook oud en nieuw laten we achter ons. 2016 is officieel van start gegaan de scholen zijn weer open, het gewone leven is begonnen. En dit jaar willen we er natuurlijk weer een prachtig jaar van maken!

Onze site wordt binnenkort onderhanden genomen en zal een gedaante verwisseling ondergaan, we hopen dat de site hiermee nog overzichtelijker wordt en dat er op deze manier ruimte is voor NOG meer artikelen! Ook hebben we vorige week onze certificering binnen voor deze site. U als bezoeker merkt hier weinig van, in de bovenbalk ziet u een slotje, dit geeft aan dat de site veilig is. Uw gegevens worden extra beveiligd en kunnen niet door derden worden ingez
De site wordt steeds voller
06 oktober 2015


De herfst is gekomen, de blaadjes vallen van de bomen en de kastanjes liggen hier weer volop op tafel! Ook wat betreft de kralen is mijn hoofd richting de herfstkleuren gegaan, ik heb prachtige donkere kralen gekocht, mooie Miyuki kralen, in warme tinten, warm oranje, mooi herfst bruin, transparant rood en natuurlijk ben ik ook weer druk met patroontjes maken en ook bezig met kettingen! Hopelijk binnenkort weer mooie nieuwe stukken op de site!

Ook wat betreft het schilderen is er een hoop aan de hand, er zijn veel kinderschilderijtjes gemaakt, deze moeten we nog even fotograferen en dan komen ze natuurlijk op de site. We houden je op
'Even' foto's maken / Just make some pics
08 mei 2015
Vandaag was het tijd om weer wat nieuwe armbanden en kettingen te fotograferen, ik ben druk bezig geweest de afgelopen weken en het resultaat mag er zijn, dus het moet op de foto! Camera geleend en kind onder de pannen, aan de slag dus! Alles opgesteld, goed licht, dus helemaal klaar ervoor, het rijk alleen.
Op onze hond maxie na dus. Die vond het ook erg leuk om op mijn 'set' te komen kijken, zijn tennisbal in de aanslag, die wilde lekker spelen. Leverde overige wel leuke foto's op, die ik zal toevoegen. Net als de foto's van de sieraden, want daar ging het natuurlijk allemaal om!
Kijk lekker en mocht je er iets leuks tussen zien,
21 april 2015
En ondertussen zijn we heel druk bezig met de site. Zoals je kunt zien is de echte naam in de lucht: www.cp-accessoires.nl . Hier zijn we heel blij mee. We werken nu hard aan de fakturen en aan de lay out, ook zijn we druk bezig met het aanvullen van de producten, dit is een tijdrovende bezigheid, we hopen binnenkort de site compleet te hebben. Aangezien Irma vakantie aan het houden is, komen de schilerijen later!
 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN